PA idag

Idqag jobbade jag lite hemma, på min icke-hemliga tavla, pusselprojektet. Såhär har processen med den sett ut hittills:









fortsätter att växa fram..

PA ighår



jobbade på mitt hemliga projekt. Eftresom det är hemligt kan jag inte visa det här förstår du. Men jag kan visa min palett efter att jag hade målat på den.

hejhå

NU har jag målat. Hela dagen nästan. Och jag har målat en sjundedel av tavlan kanske. Men värt, det blir bra! Bilder kommer imorgon.

En tavla i byggsats

Jag ska göra en tavla i byggsats, lite som ett pussel om man vill. Men mest en tavla som är en massa små tavlor.
 
 
IDAG tog jag en masonitskiva, mätte upp och ritade ut hur stora bitarna skulle vara. Sen började Rory såga (jag sågade också men det syns inte)






Det tunga artilleriet fick vi ta till, här..



Jag städade.



Sen har jag sprungit runt i hela skolan HELA DAGEN för att hitta en skrivare som fungerar eller en människa som vet om någon fungerar. Utan framgång. Så jag kunde itne skriva ut bilden och börja måla som jag hade tänkt. SÅ jag målade ett grundlager istället.


tavlan.


tavlan i en låda.


hejdå

Mina första massa frågor.

HEJ! Idag har vi äntligen kört i gång!

Mitt projekt kommer att vara en blandning av många olika konstformer, som jag sedan ska sätta ihop till EN utställning.

Hur gör man det?
Hur monterar man tavlor?
Hur förbereder man allt i en utställning, ljus, tillbehör, dekoration?
Hur ska tavlorna sitta?
Behöver jag ljus, spotlights`?
Kan jag läsa mig till det i böcker eller behöver jag fråga någon?

First day

Idag är första dagen vi jobbar med vårt projektarbete och det är slöigt eftersom vi inte fått våra handledare än, men jag tänkte att jag skulle ändå försöka jobba och tänka lite hemma. Min idé är att jag ska fota och måla tavlor för att sedan ha någon slags vernissage i redovisningsveckan. Vart denna kommer att vara eller hur den ska vara uppbyggd vet jag inte, men mina tankar just nu om projektet är:

att jag ska fördjupa mig inom ljus, ljusets betydelse och skuggor, effekter med ljus. Effekter olika ljus kan ha i tavlor och förmodligen också färger, ljusa och mörka, vad som framhäver olika känslor, effekter osv.


Min projektblogg! Välkommen!

This is the blogg som jag kommer ha som loggbok till mitt specialarbete. Här jag kommer att skriva allt om mitt projekt, från början till slut!

RSS 2.0